w bazie 33 obiektów
25 ofert specjalnych, 1 ogłoszeń, 24 atrakcji, 4 zniżek
Turystyczny Portal Województwa Podlaskiego
Lekkie zachmurzenie 12°C

Hotel "Supraśl" - Oferty specjalne

Położenie
Hotel
0.00/5 (0)
Hotel
Hotel "Supraśl"
od 190
za osobę
Kategoria:
Podkategoria:
Gmina:
Dokładny adres:
Supraśl
Białostocka 19
16-030 Supraśl
Telefon:
Strona www:
Facebook:
Email:
Konferencje, wyjazdy integracyjne
cena od 20 do 200 za osobę

Hotel Supraśl oferuje możliwość profesjonalnej organizacji konferencji, szkoleń, wykładów, oraz pokazów.

W pełni klimatyzowane sale konferencyjne zostały wyposażone w nowoczesne urządzenia multimedialne i są znakomicie przystosowane do organizacji tego typu imprez.

Dysponujemy czterema wielofunkcyjnymi salami:

  1. Duża sala konferencyjna może pomieścić w ustawieniu kinowym nawet do 150 osób -  (150m2) -  lokalizacja, parter budynku,
  2. Mała sala konferencyjna może pomieścić w tym samym ustawieniu nawet do 70 osób - (100m2) - lokalizacja, parter budynku,
  3. Sala szkoleniowa 1,może pomieścić do 30 osób - ( 50  m2 ) - lokalizacja, I piętro budynku,
  4. Sala szkoleniowa 2, może pomieścić do 30 osób - ( 50 m2 ) - lokalizacja, II piętro budynku.

Wszystkie sale posiadają dostęp do internetu.

 

Hotel SUPRAŚL ***
Marketing tel. 85 717 20 30 mail: marketing@hotelsuprasl.com 
Recepcja tel. 85 717 20 00 mai: recepcja@hotelsuprasl.com

Wesele w Hotelu Supraśl
cena od 80 do 200 za osobę

Szanowni Państwo Zapraszamy do zapoznania się z najnowszą ofertą menu weselnego w kilku odsłonach – tak aby jak najbardziej sprostać wyszukanym smakom wszystkich Gości.

Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom przedstawione propozycje mogą być dowolnie modyfikowane w zależności od budżetu czy też indywidualnych upodobań.

Dodatkowo do każdego menu:

  • Apartament dla Nowożeńców w cenie
  • Atrakcyjne ceny noclegów dla Goście weselnych
  • Zniżka w wysokości 100% dla dzieci do lat 4
  • Zniżka w wysokości 50% dla dzieci od 4 do 12 l.

 

Rezerwacja:

tel. 85 717 20 00;
mail: recepcja@hotelsuprasl.com ; marketing@hotelsuprasl.com

 

Przykładowe menu

Zestaw II 

PRZYWITANIE:   Wino musujące

OBIAD:     Zupa krem z białych warzyw z     prażonymi migdałami
Pieczeń myśliwska w czerwonym winie/ ziemniaki młode z koperkiem/ mix sałat

II DANIE GORĄCE SEROWANE W PÓŁMISKACH:    Kieszonki z indyka nadziewane pieczarkami/ grillowany dorsz na puree z pieczonej papryki serwowane z  ryżem jaśminowym i warzywami na parze
III DANIE GORĄCE PODANE PRZED PÓŁNOCĄ:    Płonąca pieczeń staropolska podana z  zasmażaną kapustą i domowymi kopytkami
IV DANIE GORĄCE PODANE PO PÓŁNOCY:            Barszczyk czerwony z pasztecikiem

ZIMNE PRZEKĄSKI NA STOŁACH:   

  • Patera wiejskich wyrobów (mięsiwa   pieczone, wędzone)
  • Szczupak faszerowany
  • Rolada serowa z kurkami
  • Rolada drobiowa z musem chrzanowym
  • Śledź w 3 smakach
  • Schab ze śliwką
  • Kompozycja pasztetów: z kaczki, wieprzowy
  • Tatar (podany po I-wszym daniu gorącym)
  • Wybór pasztetów: z kaczki, wieprzowy
  • Sałatka gyros
  • Sałatka grecka


DODATKI:    Sos żurawinowy, sos czosnkowy, chrzan, warzywa świeże sezonowe bądź pikle, wybór pieczywa
DFESER I NAPOJE:    wybór ciast (5 rodzajów), kawa, herbata, soki, woda niegazowana z cytryną i miętą

Imprezy Okolicznościowe
cena od 80 do 200 za osobę

Hotel szczególnie poleca organizację:

Biesiad – hotel dysponuje własną wiatą grillową i miejscem ogniskowym znajdującymi się w ogrodzie plenerowym na posesji hotelowej. To miejsce luźnych spotkań, gdzie przy akompaniamencie kapeli zorganizować można biesiadę grillową z przyjaciółmi, współpracownikami, partnerami biznesowymi lub zorganizować uroczystość poprawinową po weselu.

Przykładowe menu biesiadne:

  • żurek / grochówka
  • Bigos myśliwski
  • Kiełbaska
  • Karkówka po diabelsku
  • Szaszłyk drobiowy z warzywami
  • Boczek grillowany
  • Mix pierogów (ruskie, z kapustą, z mięsem)
  • Babka ziemniaczana/ kiszka ziemniaczana
  • Warzywa grillowane, ziemniaki pieczone z masełkiem
  • Smalec, ogórki, pieczywo, dodatki
  • Ciasto
  • Kawa, herbata, napoje 0,5 l./osoba


Chrzcin – przy organizacji kameralnych imprez proponujemy salkę zieloną (na ok. 50 osób) z oryginalnym scraffito na ścianie przedstawiającym Pałac Bucholtzów bądź salę restauracyjną (na ok. 180 osób).

Przykładowe menu chrzcin:

  • Rosół domowy z makaronem
  • Stek cielęcy w kompozycji warzyw, mix sałat, opiekane kopytka
  • Przekąski:
  • Półmisek wędlin
  • Pasztet z żurawiną
  • tatar
  • Mus z kurczaka z oliwkami
  • Dorsz w migdałach
  • Sałatka grecka
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem
  • Sosy zimne: czosnkowy, tatarski
  • Ogórki, pomidory
  • Desery i napoje:
  • Szarlotka
  • Kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe


Komunii - przy organizacji kameralnych imprez proponujemy salkę zieloną (na ok. 50 osób) z oryginalnym scraffito na ścianie przedstawiającym Pałac Bucholtzów bądź salę restauracyjną (na ok. 180 osób).

Przykładowe menu komunijne:

  • Dania gorące serwowane
  • Dorośli: zupa grzybowa z kluseczkami
  • Dzieci: rosół  domowy z makaronem
  • Dorośli: warkocz mięs pieczonych w delikatnym sosie ziołowym/ kopytka opiekane/ zestaw surówek
  • Dzieci: sznycelki z indyka z frytkami i surówką z marchewki
  • Przekąski
  • Pstrąg faszerowany z sosem chrzanowym
  • Ryba po japońsku
  • Galantyna z kaczki
  • Roladki z szynki
  • Baleron drobiowy z suszonymi pomidorami
  • Mini tortille
  •  Sałatka rzymska z kurczakiem i prażonym boczkiem
  • Sałatka brokułowa 
  • Dania gorące w półmiskach
  • Schab nadziewany suszonymi pomidorami i szpinakiem
  • Kieszonka drobiowa z warzywami
  • Mix pierogów
  • Kluski śląskie
  • Warzywa z wody
  • Desery i napoje
  • Lody z owocami, bufet z ciastami
  • Kawa, herbata, soki, woda


Uroczystych kolacji, bankietów – proponujemy salę restauracyjną (na ok. 180 osób)

Przykładowe menu bankietu:
 Dania na gorąco:

  • Zupa krem z dyni z duetem prażonych pestek
  • Polędwiczka wieprzowa na  puree z topinaburu podana z bezą ziemniaczaną i mixem sałat
  • Półmisek podlaski: kartacze, kiszka ziemniaczana, babka ziemniaczana, mix pierogów
  • Stroganow z pieczywem

Przekąski:

  • Półmisek mięs i wędlin własnego wyrobu w kompozycje sera korycińskiego
  • Mus ze szczupaka z oliwkami z algach
  • Pasztet w 3 odsłonach z żurawiną
  • Śledź na fundamencie borowikowym z aromatem oliwy truflowej
  • Szynka z pastą chrzanową w auszpiku
  • Rolada drobiowa z kurkami
  • Sałatka grecka
  • Sałatka rzymska z kurczakiem i prażonym boczkiem

Dodatki:

  • Marynaty (gruszka, papryka, ogórki, grzybki)
  • Sosy: żurawinowy, tatarski
  • Pieczywo
  • Deser i napoje:
  • Bufet deserowy
  • Kawa, herbata, woda, soki

Imprezy w promieniu 10km
Noclegi w tej miejscowości