Hotel Supraśl oferuje możliwość profesjonalnej organizacji konferencji, szkoleń, wykładów, oraz pokazów.
W pełni klimatyzowane sale konferencyjne zostały wyposażone w nowoczesne urządzenia multimedialne i są znakomicie przystosowane do organizacji tego typu imprez.
Dysponujemy czterema wielofunkcyjnymi salami:
Wszystkie sale posiadają dostęp do internetu.
Hotel SUPRAŚL ***
Marketing tel. 85 717 20 30 mail: [email protected]
Recepcja tel. 85 717 20 00 mai: [email protected]
Szanowni Państwo Zapraszamy do zapoznania się z najnowszą ofertą menu weselnego w kilku odsłonach – tak aby jak najbardziej sprostać wyszukanym smakom wszystkich Gości.
Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom przedstawione propozycje mogą być dowolnie modyfikowane w zależności od budżetu czy też indywidualnych upodobań.
Dodatkowo do każdego menu:
Rezerwacja:
tel. 85 717 20 00;
mail: [email protected] ; [email protected]
PRZYWITANIE: Wino musujące
OBIAD: Zupa krem z białych warzyw z prażonymi migdałami
Pieczeń myśliwska w czerwonym winie/ ziemniaki młode z koperkiem/ mix sałat
II DANIE GORĄCE SEROWANE W PÓŁMISKACH: Kieszonki z indyka nadziewane pieczarkami/ grillowany dorsz na puree z pieczonej papryki serwowane z ryżem jaśminowym i warzywami na parze
III DANIE GORĄCE PODANE PRZED PÓŁNOCĄ: Płonąca pieczeń staropolska podana z zasmażaną kapustą i domowymi kopytkami
IV DANIE GORĄCE PODANE PO PÓŁNOCY: Barszczyk czerwony z pasztecikiem
ZIMNE PRZEKĄSKI NA STOŁACH:
DODATKI: Sos żurawinowy, sos czosnkowy, chrzan, warzywa świeże sezonowe bądź pikle, wybór pieczywa
DFESER I NAPOJE: wybór ciast (5 rodzajów), kawa, herbata, soki, woda niegazowana z cytryną i miętą
Hotel szczególnie poleca organizację:
Biesiad – hotel dysponuje własną wiatą grillową i miejscem ogniskowym znajdującymi się w ogrodzie plenerowym na posesji hotelowej. To miejsce luźnych spotkań, gdzie przy akompaniamencie kapeli zorganizować można biesiadę grillową z przyjaciółmi, współpracownikami, partnerami biznesowymi lub zorganizować uroczystość poprawinową po weselu.
Przykładowe menu biesiadne:
Chrzcin – przy organizacji kameralnych imprez proponujemy salkę zieloną (na ok. 50 osób) z oryginalnym scraffito na ścianie przedstawiającym Pałac Bucholtzów bądź salę restauracyjną (na ok. 180 osób).
Przykładowe menu chrzcin:
Komunii - przy organizacji kameralnych imprez proponujemy salkę zieloną (na ok. 50 osób) z oryginalnym scraffito na ścianie przedstawiającym Pałac Bucholtzów bądź salę restauracyjną (na ok. 180 osób).
Przykładowe menu komunijne:
Uroczystych kolacji, bankietów – proponujemy salę restauracyjną (na ok. 180 osób)
Przykładowe menu bankietu:
Dania na gorąco:
Przekąski:
Dodatki: